Kotisivu | Yhteystiedot

Biologian ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut

Sivu SuomeksiFI | ENPage in English

Julkaisut

JULKAISUT

Palvelumme perustuvat vankkaan tutkimustietoon ja -toimintaan sekä luoviin uudenlaisiin ongelmanratkaisumalleihin.

Autamme eri yhteisöjä ja yrityksiä hyödyntämään tutkimustietoa toiminnassaan, jotta he menestyisivät yhä paremmin nyt ja tulevaisuudessa.

Scenic environmental view

Bionautit on suomalainen osuuskuntamuotinen yritys, joka tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta mikrobiologian ja biologian alalla

Kirjoittaminen ja julkaiseminen ovat kaikkien bionauttien ydinosaamista.

Bionautit ovat julkaisseet artikkeleita laaja-alaisesti arvostetuissa kansainvälisissä tiedelehdissä sekä yleistajuisissa julkaisuissa ja myös popularioineet tiedettä. Tällä sivulla voit tutustua julkaisuihimme eri aihealueilta.

Kirjoitustaidot ovat avainasemassa rahoitushakemuksissa, erilaisissa selonteoissa ja raporteissa, jotka ovat bionauteille arkipäivää. Tiedon omaksuminen, muokkaus sekä esimerkiksi tieteellisten julkaisujen tai rahoitushakemusten arviointi, ovat keskeistä osaamistamme. Taitojemme avulla voimme avustaa yhteisöäsi tai yritystäsi erilaissa kirjallisissa töissä, viestinnässä ja sisällön tuottamisessa. Pyynnöstä kirjoitamme myös vaikkapa yleistajuisia lehtiartikkeleita erilaisista tieteellisistä aiheista.