Kotisivu | Yhteystiedot

Biologian ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut

Sivu SuomeksiFI | ENPage in English

Henkilöstö

BIONAUTIT

Yhdessä on enemmän kuin yksin. Bionauttien vahvuus on yhteistyö.

A picture of the Bionautit scientific team

Bionautit on suomalainen osuuskuntamuotinen yritys, joka tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta mikrobiologian ja biologian alalla

Yhdessä on enemmän kuin yksin. Bionauttien vahvuus on yhteistyö. Meitä yhdistää laaja kokemus mikro- ja molekyylibiologian sekä ympäristötieteiden alalta ja kiinnostus mikrobiologiaan, biotekniikkaan ja ympäristönsuojeluun. Bionauteilla on myös runsaasti muita erityistaitoja, joista yhteisösi voi hyötyä. Näistä mainittakoon muun muassa yritysten ympäristöhuolto, maanparannus, sisäilmamikrobiologia, tilastotieteen palvelut, tutkimusyhteistyö Afrikassa ja Aasiassa ja tutkimukseen perustuvien projektien hallinta.

Tältä sivustolta saat lisätietoa bionauttien osaamisesta. Bionautit palvelevat yksin tai yhdessä riippuen kysymyksesi alasta ja laajuudesta. Kysy palveluitamme yrityksestämme tai ota yhteyttä suoraan Bionauttiin, jonka erityisosaaminen vastaa tarpeisiisi. Kerromme mielellämme lisää. Laajan kontaktiverkostomme ansiosta pystymme myös välittämään yrityksemme ulkopuolisia asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää bionauttien valikoimaa.