Kotisivu | Yhteystiedot

Biologian ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut

Sivu SuomeksiFI | ENPage in English

Henkilöstö

BIONAUTIT

Yhdessä on enemmän kuin yksin. Bionauttien vahvuus on yhteistyö.

A picture of the Bionautit scientific team

Bionautit on suomalainen osuuskuntamuotinen yritys, joka tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta mikrobiologian ja biologian alalla

Marja Tuomela

Marja Tuomela

Marja Tuomela opiskelee tällä hetkellä rakennusterveysasiantuntijaksi (RTA), joksi hän valmistuu alkuvuodesta 2015. Hän suorittaa parhaillaan koulutukseen kuuluvaa harjoittelua ja kirjoittaa lopputyötään aiheenaan "Formaldehydi sisäilmassa".

Marja on aiemmalta koulutukseltaan diplomi-insinööri kemian tekniikan alalta ja ympäristömikrobiologian tohtori. Marjalla on erityisesti kokemusta pilaantuneista maista ja niiden puhdistamiseen käytetyistä sienitekniikoista, mutta myös kompostoinnista, orgaanisen materiaalin hajoamisesta ja vesiensuojelutekniikasta. Linkki aiemman työuran ja RTA-koulutuksen välillä on erityisesti lahosienet, mutta myös mikrobiologia ja kemialliset epäpuhtaudet yleensä.

Marja on tehnyt paljon yhteistyötä yritysten ja ulkomaisten tutkijoiden kanssa. Projektihallinto on tullut tutkimuksen lisäksi tutuksi. Opettamisen lisäksi Marjalla on kokemusta kurssien suunnittelusta.

Marja on toiminut Maaperän tutkimus ja kunnostus, MUTKU ry:n, hallituksessa vuodesta 2008 ja osallistunut yhdistyksessä toimiessaan NORDROCS konferenssisarjan järjestelyihin useana vuonna.

Hänen muita kiinnostuksen kohteita ovat tieteen popularisointi, yhteiskunnalliset asiat, kirjallisuus ja elokuvat.