Kotisivu | Yhteystiedot

Biologian ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut

Sivu SuomeksiFI | ENPage in English

Henkilöstö

BIONAUTIT

Yhdessä on enemmän kuin yksin. Bionauttien vahvuus on yhteistyö.

A picture of the Bionautit scientific team

Bionautit on suomalainen osuuskuntamuotinen yritys, joka tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta mikrobiologian ja biologian alalla

German Jurgens Profile

German Jurgens

German on molekyyli- ja mikrobiologi (MMT), jonka erityisalaa ovat ympäristömikrobien monimuotoisuus, fylogenia ja toiminta. Hän hallitsee laajan kirjon nykyaikaisia tekniikoita, kuten metagenomiikka, bioinformatiikka sekä mikrobimetabolian ja fermentaation säätely bioteknologisin menetelmin. Työssään hän käyttää edistyneitä DNAhan ja RNAhan pohjautuvia molekyylibiologian menetelmiä. Germanilla on myös kokemusta opetuksesta, luennoinnista ja projektihallinnosta sekä Helsingin yliopistosta että Aalto yliopistosta.

German valmistui alun perin Pietarin teknisestä yliopistosta insinööriksi, erikoistumisaloinaan biofysiikka ja perinnöllisyystiede. Sittemmin hän on osallistunut menestyksekkäästi tieteellisiin yhteishankkeisiin niin Euroopassa, Venäjällä kuin Yhdysvalloissakin työskentelevien ryhmien kanssa.

Tällä hetkellä German työskentelee erikoistutkijana ja bioinformatiikan asiantuntijana Alimetrics yrityksessä, joka on erikoitunut tutkimus- ja teknisten palveluiden tarjoamiseen ruoka- ja rehuteollisuudelle, eläinten ja ihmisten terveydenhuoltosektorille ja muulle teollisuudelle, missä mikrobien vuorovaikutukset liittyvät liiketoimintaan.