Kotisivu | Yhteystiedot

Biologian ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut

Sivu SuomeksiFI | ENPage in English

Henkilöstö

BIONAUTIT

Yhdessä on enemmän kuin yksin. Bionauttien vahvuus on yhteistyö.

A picture of the Bionautit scientific team

Bionautit on suomalainen osuuskuntamuotinen yritys, joka tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta mikrobiologian ja biologian alalla

Edina Rudner

Edina Rudner

Edina Rudner on biologian tohtori (PhD), joka on erikoistunut ympäristöasioihin. Pitkän uransa aikana hän on tutkinut menneiden aikoien ilmastonmuutosta ja ilmastonmuutoksen mekanismeja muun muassa Cambridgen ja Helsingin yliopistossa. Unkarin akatemian tutkijana hän on johtanut omaa tutkimusprojektiaan työtekijöineen ja hallintoasioineen, ja työskennelyt myös Helsingin yliopistossa oman EU projektin parissa, joten hän hallitsee kansainvälisen projektitoiminnan.

Kasvitieteen asiantuntijuutensa ansiosta hän osallistui erilaisiin poikkitieteellisiin projekteihin arkeologien, maantietelijöiden ja geologien kanssa ympäri Eurooppaa, muun muassa nelivuotisen DAAD projektin puitteissa Kielin, Hannoverin ja Wiesbadenin yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Konferenssien järjestäminen ja tieteellinen julkaisutoimitus tuli hänelle tutuksi tieteellisessä julkaisusäätiössä työkennellessään.

Hän kerrytti ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen työkokemusta ympäristöhuollon ammattitukinnon ja ammattioppilaitosten ja aikuiskasvatuksen kestävän kehityksen arvioijan työn kautta. Edina soveltaa kierrätystoimintaa ja kestävää kehitystä myös arjessaan. Edinalla on kasvatus- ja opetuskokemusta ympäristökasvattajana ja lukion biologian opettajana, työtehtävistä, joista hänellä muodolliset pätevyydet. Maahanmuuttajien kanssa työskentely on myös lähellä sydäntä.